Добре дошли в нашето ски училище „К2”

     

Ние имаме необходимият лиценз издаден във връзка с дейността ни и на основание членството ни в Сдружение „Българско професионално ски училище”. Нашите 3-ма ски инструктури ще повишат вашите умения да развиете техническити си възможности в карането на ски по всички категории писти от „зелена” през „червена”, „синя” и „черна” в зависимост от вашите умения, които ще придобиете. Ски инструктурите са с над 15 години стаж в обучението на всички любители на ски спорта, от начинаещи до напреднали. Тяхната квалификация е клас „С” и е най високият клас за обучение по ски. В зависимост от времето на обучение и придобитите умения вие ще получите и Диплом за постигнато ниво на владеене на ските по снежните писти.

     

 

Обучението може да бъде за начинаещи – „първи стъпки” на ски и да получите достатъчно уроци за да стигнете ниво на „напреднали”.

Тук ще намерите ценовата листа за обучение в ски училището и данните за Лиценза на ски училище „К2”.

Цените могат да са различин от обявените в зависимост от продължителността на обучение, броя на часовете и времето за ангажимент на ски инструктура с вас,  може да има отстъпка от обявената цена.

Въвпроси може да задавате през сайта и на обявеният телефон и мейл във връзка с обучението и ски оборудването