Добре дошли в ски гардероб ‘К2 СПОРТ“ в Пампорово.

Ние се намираме в ски център Студенец 2 до горна станция на Лифт 1 пистаа, което е удобство и спестява носенето на ски екипировката и извършване на преходи със скиорските обувки.

Разполагаме с над 100 чифта ски от марките Atomic , Salomon и Head. Ски гардероба е специализиран в оборудване само за СКИ АЛПИЙСКИ дисциплини.

В нашият гарбероб ще откриете всичко налично за оборудването, за ски на вашето дете, както ски, обувки и щеки, така и задължителната за безопасно пързаляне каска и ски очила към нея.

           

Всички номера на ски обувки  за възрастни ще намерите при нас, както и според вашите умения да карате ски можете да избирате и различна твърдост на обувките, така също ще получите и квалифицирани съвети относно избора на дължина на ски с различен радиус на завоя в зависимост от уменията ви по снежните писти, така и подходящите дължини на щеки.

За най добре технически подготвените по снежните писти от вас ние разполагаме и с VIP оборудване за ски, които са състезателни с радиус на завоя за слалом и гигантски слалом, завои, които ще можете да извършвате за удоволствие при вашето свободно пързаляне.

Извършваме и ски сервиз, като кантовете, пастмасата на ските и заливането с топла вакса сгава ръчно, а кантовете на ските могат да се правят с ъгъл и градус по избор от клиента .

Ежедневно ски екипировката се подсушава, профилактира и подготвя за следващият ден. Ако вие намерите най-подходящата ски екипировка при нас можете да я запазите във времето за подходящи дни за вас, като ни изпратите e-mail през сайта. Тук ще намерите нашата ценова листа за ски гардероба и предлаганите услуги.

Следете редовно нашият сайт, защото заявените през сайта резервации ползват до 20 % отстъпка.

Цените могат да са различин от обявените тук в зависимост от продължителността на наемане и броя на хората които ги наемат за периода.

Въпроси може да задавате през сайта и на обявеният телефон или мейл във връзка със ски оборудването и екипировката.